2018. május 30., szerda

Barbie fashionistas 81

Ez a petite lány igazából azért tetszett meg, mert elképzeltem őt egy pasi mellé...
Na, de erről majd később.
Szóval, ahogy felfedeztem mennyire jó volna a sráchoz, máris imádni kezdtem és rohantam is megvenni, amíg még akad belőle.
Egyből tudtam milyen karaktere lesz a készülő sztorimba, és tegnap végre készen is lettem a megfelelő ruhaszettel hozzá. Íme:
A neve: Madlen. 20 éves, és szerelmes a tanárába...


Tudom, a táska nem feltétlenül illik hozzá, de egyelőre hagyom így.
A tanára pedig, a pasi, akihez megálmodtam, nem más, mint Emmett az Alkonyatból.

Szerintem, összepasszolnak, még ha Emmett nem is fogja igazán viszonozni Madlen érzéseit. Nem egészen az érdekli a férfit, hogy a tanára, inkább az, hogy ő meg másba szerelmes...
Azt még nem árulhatom el, hogy kibe, de nem fogtok benne csalódni! :-)
Emmett nevét megváltoztatom majd, mivel semmilyen kapcsolat nem lesz az Alkonyat-beli karakterrel. Tehát, nem is lesz vámpír. Bár, őszintén szólva nagyon tetszik az Emmett név, de így ezek miatt nem tarthatom meg. Talán Vincent lesz vagy Erneszt, még nem tudom. Magyar nyelv és irodalom - történelem tanár. 38 éves. Nőtlen, mert még nem találta meg az Igazit, a Múzsáját... De majd én gondoskodom róla, az lesz az a lány, akit említettem fentebb, akibe szerelmes lesz... :-) Madlen imádja, talán lesz is köztük valami testiség..., ezt még nem tudom biztosra, ahogy azt sem, hogy Madlen mennyire lesz féltékeny típus.
Hát, szóval, ezek a terveim, pontosabban a nagy tervem egy kicsiny része. De remélem, fog majd tetszeni Nektek! :-) Csak jussak már el végre odáig, hogy elkezdhessem!!!!!!!!!!

10 megjegyzés:

 1. Nagyon várom, hogy elkezd az új sztorit! Tetszik az új lánykád! Emmett pedig tényleg olyan, mint egy tanár, nagyon jól kitaláltad! Én most Afrikát készítgetem elő, de sehol nem tartok még. Van rá egy hónapom. 😀

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszi! ;-)
   Hát, nem vagy könnyű helyzetben, de tuti gyorsban összehozod a végére! Nálam mindig ez van, amikor már annyira szorít az idő, pikk-pakk megoldom a dolgot, és mindig azon csodálkozom, hogy még jól is sikerül! Szerintem, nálad is ez lesz! Az idő nagy úr! :-)

   Törlés
 2. Ó de remek!! Várom nagyon a részleteket. Imádom a lelkesedésed. Ez a lányka ebben a ruhában érkezett, vagy már saját kollekció?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :-)
   Én varrtam! ;-) Úgy, ahogy van, az egészet. Amúgy ebben a ruciban volt:

   http://gyerekajandek.hu/media/2018/02/Barbie-Fashionistas-baba-81-es-szivecskes-ruhaban-FJF46.jpg

   Ez se rossz, de szerettem volna neki egy sulis uniformist.

   Törlés
 3. Jónak tűnik a sztory kezdete.
  Kíváncsian várjuk a folytatást.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :-)
   Mielőtt elindulna a történet lesznek még hasonló bejegyzések, amikben megmutatok egy-két szereplőt. Jövő héten meg is mutatom a következő lányt.

   Törlés
 4. You made a beautiful outfit for Madlen :-). Her flame is very handsome :-).

  VálaszTörlés
 5. A szettet tényleg frankón kitaláltad neki, az alapsztoriból pedig mennyi mindent ki lehet hozni. Hühűűűűűűűűűűűű.... Alig várom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-D Köszi!!!!!!!!! :-D Igyekszem majd vele! ;-) Már nagyon csinálnám!

   Törlés