2016. szeptember 2., péntek

A látszaton túl - 16. rész

Lili átöltözött, majd egy könyvvel visszament Sandro szobájába.
- Olvasni fogok neked! - jelentette be.
- Esti mesét? - mosolygott a férfi.
- Csitt!
- Valami erotikusat, jó? - kérte a lányt.
Lili megilletődve pillogott rá.
- Amit hoztam az egy izgalmas regény. - mondta Sandro-nak.
- Nem hinném! Minimum a Kámaszútrát olvashatod nekem, más téma nem érdekel!
Lili egy nagy sóhaj közepette a fejét csóválta.
- Egy disznó vagy! - mondta a férfinak, és lerakta a könyvet. - Javíthatatlan.
- Persze, persze, és kultúrálatlan! - egészítette ki Lili mondandóját. - De tévedsz! Csak férfi vagyok... és szerelmes.
A lány libabőrös lett.
- Hallgass! - szólt Sandro-ra.
- Nem tudok! Végre itt vagy, és elmondhatok neked bármit! Ha a hangszálaim szakadnak is el érte, akkor is elmondom, amit akarok!
Lili hallgatni kezdte.
- A Mindenem vagy. - mondta a lánynak. - Betegen bár, de tudom, ezek lesznek a legszebb napjaim!
Lili megsajnálta.
- Majd, ha meggyógyulsz lehetnének akár még szebb napjaid is!
- Ezt hogy érted? - csodálkozott a férfi, de a lány nem válaszolt, hagyva, hogy Sandro kitalálja gondolatait.
- Csak nem...? Úgy érted, hogy eljönnél velem randizni?
- Úgy értem, hogy szeretnélek jobban megismerni, ezért engedni fogom, hogy elhívj.
Sandro arcára a legnagyobb boldogság ült ki.
- Ezt el sem hiszem! - örvendezett. - Hercegnőt csinálok belőled! A tenyeremen foglak hordozni!
Lili nevetni kezdett rajta.
- Ha tényleg ilyen kedves leszel hozzám, én is boldoggá foglak tenni! - mondta szerető szívvel a lány, amitől Sandro elámult.
- Az enyém leszel? - kérdezte komoly arccal.
- Igen, a tiéd.
Sandro-ból már nem jött ki több szó, mint aki sokkot kapott Lili szavai hallatán. Átszellemült, megigéződött. A lány pedig csak kedvesen mosolygott rajta, majd magára hagyta, hadd dolgozza fel mindezt.
Másnap reggel ágyba vitte Sandro-nak a reggelit és a gyógyszert, amit becsületesen be is vett, mert szeretett volna minél előbb meggyógyulni, hogy a lánnyal tervezhessen.
- Egy Istennő vagy! - dicsérte, amin Lili megint mosolyogni kezdett.
- Te pedig egy Herceg! - viszonozta a bókot, és kezdett ismét forrósodni a levegő köztük. Mindketten érezték, ha Sandro nem volna beteg, már egymás karjaiban lennének.
Ebben a csodás pillanatban viszont valaki becsengetett hozzájuk. Lili kiment ajtót nyitni, ahol egy modell szépségű, szőke gyönyörűséggel találta szembe magát.
- Szia! - köszönt kedvesen az idegen lány. - Én Annabella vagyok. Sandro-t keresem, itthon van?
Lili boldogsága egy csapásra összetört. Ahogy maga előtt látta ezt a gyönyörű lányt, mindjárt tudta, hogy Sandro valamikori barátnője lehetett.
- Sandro sajnos most beteg. - mondta neki elkedvtelenedve. - De ha szeretnéd őt látni, a szobájába kísérlek.
- Óh, nagyon sajnálom, hogy beteg! Mi baja van?
- Torokgyulladás.
- Örülök, hogy nem valami komolyabb. - mosolygott megnyugodva Annabella. - Te itt dolgozol?
- Igen.
- Milyen bájos lány vagy! - állapította meg kedvesen Annabella, ami enyhített Lili rosszkedvén. Hirtelen arra gondolt, hogy ezzel a szépséggel még akár jóban is lehetnének egymással.
- Köszönöm, igazán kedves tőled! - válaszolta némi mosollyal az arcán.
- Hogy hívnak?
- Lilinek.
- Nagyon örülök, Lili! - nyújtotta a kezét Annabella, és a lány illendő módon viszonozta a gesztust, kezet fogott vele.
- Gyere, Sandro-hoz vezetlek! - ajánlotta fel.
- Rendben. Köszönöm! - mosolygott továbbra is Annabella, majd követte őt.

10 megjegyzés:

  1. Már nagyon kíváncsi vagyok ennek macska egér harcnak a végére. Jó kis izgalmakat okozol. Tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-D Köszi!!! :-) Igen, muszáj elvarrni a szálakat, hogy tiszta lappal indulhassanak el együtt. Annabella az utolsó lány, aki felbukkan Sandro életében. :-)

      Törlés
  2. Újabb csavar 😊 ez jó 😊 csak szegény Lilit sajnálom.. :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett ez a rész is! Kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a sztori.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Köszi! :-) Eredetileg az volt a tervem, hogy ez egy soha véget nem érő sztori lesz. Minden egyes résszel bepillantás a mindennapjaikba. Hogyan élnek meg helyzeteket, hogyan találnak egymásra, hogyan "élik az életüket". Kb., mint a Barátok Közt. :-D Hogy aztán tényleg meddig fogom vinni a történetet az még rejtély, de az biztos, hogy tervben van velük az esküvő, egy vagy több gyermek születése, és a családi élet. Ez a hosszútávú elképzelésem. :-) Ami pedig a következő részeket illeti, úgy hiszem Annabellát nem írom ki végleg a sztoriból, mert ezt a babát nagyon szeretem, és talán már tudom is, hogy milyen szerep jut neki. :-)

      Törlés
    2. Az csúcs lenne, ha a mindennapi életüket bemutatnád, én jó ideig kovettem a bariközt, csak mióta a tv tele van erőszakkal, ez a sorozat is áldozata lett a nem nézek tv-t akcionak. Voltam Rózsafalván, és nem hiszed el, kit találtam ott ! Este lefotózom, es kiteszem a blogba :) itt pedig várom a folytatást

      Törlés
    3. Fúh, hát, akkor én most felsorolom mitől vagyok ki, ami a televíziózást illeti, pl. hogy nem lehet normálisan megnézni egy műsort a reklámok miatt. Egyszerűen elképesztő mennyiségben nyomják, hogy élvezhetetlen az adás. Viszont, mióta csak Set Top Box-szal foghatóak a csatornák, azóta én sem nézek semmit. Nem is hiányzik ez a sok szemét műsor. A Barátok Közt nekem azzal írta le magát, hogy mindenki-mindenkivel összejön a házból... Hát ez rém szánalmas és visszatetsző. Az Éjjel-Nappal Budapesttől kiszaladok a világból, ugyanígy az Édes Élettől és az Ezek megőrültektől! A lehető leggagyibb műsorok. Aztán most fut a "Maria" nevű mexikói sorozat, egyszerűen NÉZHETETLEN!!! Nincs jelenet, amiben Maria ne sírna vagy szenvedne, és az a sok felesleges vita mindig ugyanarról... Borzalmas.
      És csatlakozom hozzád, tényleg tele a tv erőszakkal, pláne az amerikai filmek, sorozatok. Nem szeretem őket.
      Úgyhogy, ami maradt 4 csatornám közül, az M2-őt szoktam néha nézni, ami mesecsatorna, és a Dunán van (vagy volt?) a legértelmesebb műsor az Ízörzők.
      Na, de nagyon kíváncsi vagyok kit találtál Rózsafalván, bár volna egy tippem, de inkább megvárom, hogy posztold, hátha tévedek!!! ;-)

      Törlés
  4. Szerintem is nagyon jó lenne, ha hosszú ideig menne a sorozatos. 😊 📺 nézés nálam kimerül a Comedy Centralban és a Minimaxban. 8-as csatornán az animált sivatagi gyíkot nézem, ez este 8kor van, M2 csatornán Eperkét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eperkét én is szeretem, gyönyörű kivitelezésű mese! Az Alvin és a mókusok se rossz, mármint ez a fajta, ami most megy az M2-n. Bár, eleinte zavart az egérhang, de mivel mókusok így elfogadható, meg lehet szokni.
      Nagyon jó volt "Az ifjú Robin Hood kalandjai" is, azt mindig örömmel néztem, nemrég lett vége, nem tudom mikor fogják újra műsorra tűzni, de jó lenne, mert megunhatatlan. :-)
      Amit még tv-ben nem láttam sajnos (nyilván, mert nincs olyan csatornám), a "Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai", fantasztikusan jó! Még a főcímdalát is szeretem, pedig ez ritka nálam! :-) Ezeket láttad/láttátok?

      Törlés