2016. december 16., péntek

Karácsonyi faliképek

A tegnapi részben láthattátok a kis ajándékboltban függő faliképeket. Most ezeknek az elkészítését mutatom meg, bár nem egy nagy dolog, bizonyára ránézésre is tudható hogyan készült, de hátha más ötleteket is ad majd nektek.
Ott kezdődik a dolog, hogy személy szerint én imádom ezeket a kis ajándékkísérő kártyákat, és mindig élvezettel kutatom át őket a boltokban.
Aztán, ha megvannak a kiválasztottak, akkor kettévágom őket.
Ezután egy keményebb, vastagabb kartonra felragasztom. (PL. sörkarton). Nagyobbra méretezem, mint a kártyát, hogy a szélekre lehessen ragasztani a keretnek valót.
Aztán papírrudat tekertem, majd festettem.
Végül méretre vágtam és felragasztottam.
Természetesen keretet és akasztót hozzá többféleképpen lehet készíteni,  kinek mi tetszik.
Ha van esetleg ötletetek mit lehetne még kihozni ezekből a kártyákból, írjátok meg! Én még fotóalbumot csináltam, persze nem ilyen nagy méretben, hanem kivágtam egy megfelelő képrészletet a kártyáról. Így bármilyen füzetféleséget is lehet gyártani.

4 megjegyzés:

  1. Imádom a kreatív dogáidat, ezt a kártyás megoldás én is előszeretettel használom. Könyv borítónak főként és fali képnek is. Tényleg jól hasznosíthatóak. Figyelem hátha másnak még eszébe jut valami ötletes felhasználási lehetőség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon jó lesz, köszi! ;-) Tényleg olyan klasszak, hogy nem lehet megállni, örülök, hogy te is kreatívkodsz velük, erre majd jobban odafigyelek! :-)

      Törlés
  2. Klassz ötlet, köszönöm a leírást 😊
    Ügyi és ötletes vagy nagyon 😊
    A bolt is fantasztikus lett 👍

    VálaszTörlés