2018. április 10., kedd

Az új Defa Kevin

Történt mostanában (mostanában sok minden történt nálam babatéren, de nem térek ki mindegyikre), hogy feltűnt nekem az egyik játékboltban ez a fiú.
Egész helyesnek találtam, és igazán tetszett a hamvas szőke haja. Talán ez a kép adja vissza leginkább az eredeti színt:
Vaku nélkül ilyenre sikerült a fotó:
Persze, abból a két-három darabból, ami a polcokon volt, kellett azért válogatni, mert nemcsak a Mattel hibádzik a szemekben...Én őt találtam a legelfogadhatóbbnak, amúgy két ruhaverzióban létezik a srác nálunk, de a neten többféle is van:
Amikor megláttam a lábait így még nadrágban, azt hittem, hogy valami szörnyen vékony lábú pasi ez, de aztán levetkőztettem és megnyugodtam, hogy nem vészes a helyzet...
Ülni így tud, a térde ugyanúgy nem hajlik, mint a mostani fashionistas srácoknak, szóval, meg sem lepődök.
Karja-lába minden irányban mozgatható amúgy. (Szemérmesek most csukják be a szemüket, egyébként meg rajta is van testszínű alsónadrág! :-)  ).
Nem tudom miért, de őt egyből Steffi-hez terveztem férjnek, úgyhogy majd, ha sikerül egyszer eljutnom odáig, hogy a nagycsaládos sztorit is megcsinálom, akkor abban ő lesz az apa. Kap majd új ruhát is, mert a gyári stílusban nem passzol Steffi-éhez.
Őszintén ezt a történetet is szívből csinálnám már, de annyira sok minden kell még hozzá, hogy igazán időigényes feladat.
A következő posztban megmutatom mit vettem még.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem ez a Defa fiú - Kevin sokkal jobban hasonlít a Ken babákra, mint a régi fajta.
    Kíváncsian várom az új történetet, habár megértem, hogy nem könnyű, sok kellék kell az ilyesmihez, meg idő, hely, türelem stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jelenleg is egyszerre készítek Lambertékhez, Steffiékhez és a kis barbie figura lányokhoz cuccokat. Még az is lehet, hogy egyszerre fognak futni a sztorik is... :-) Talán a Steffi-s előbb indul majd, mert a másikhoz sok pénz kéne még. De majd meglátjuk.

      Törlés