2018. április 3., kedd

Graciela kertésze - 6. rész


Folyt, köv.

3 megjegyzés:

  1. De jó újra látni őket! Írtad múltkor, hogy már nincs meg minden baba a sztoriból. Nem hiányoznak? Én nem tudnék megválni egy babámtól sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak olyanok, amik hiányoznak, pl. Borka és Erik. Skipper-t és Stacie-t még most is be lehet szerezni, ezért ők nem fájnak annyira, bár a mostani Stacie-k már nem szeplősek sajnos. Viszont tetszenek az új babysitter-es lányok, a szeplős nagyon, de a göndör néger lány is, szóval, velük is boldogan beérem, még ha nem is Stacie, hanem Skipper méretűek. Akkoriban szerelmesedtem bele a Monster-ekbe, és másképp nem tudtam anyagilag fedezni a gyűjtésüket, csak így, ha eladok más babákat. Akkor a barbie-félék éppen nem álltak olyan közel a szívemhez, ezért adtam el a szereplők javát. De a két sráctól sosem tudnék megválni, annyira kincsek ők nekem, a szerelmeim! Most, hogy meg felszámoltam a monster gyűjteményemet, jöhetnek újra a barbie-k, mert most fordult a kocka, és újra őket favorizálom! :-) Olyannyira, hogy már azt is éreztem, hogy még az EAH babáktól is megválnék miattuk. Hát, majd meglátom, hogyan jövök ki anyagilag, mert mindig az dönt. :-)

      Törlés
    2. Ez nagyon aranyos, ahogy írod, hogy a szerelmeid! Én Danielt, az ikertesóját és Fashion fever Kurt babámat szoktam szerelmetes figuráimnak hívni. Az új Skipper babák közül nekem is van pár aki nagyon tetszik, a fiú, a néger lányka és a babakocsis szett, de egyébként mind, csak kell egy határt húznom.

      Törlés