2016. július 1., péntek

A látszaton túl - 12. rész

Másnap délelőtt Lili elment bevásárolni pár dolgot az ebédhez. Nyár volt és szeszélyes időjárás, így a visszafelé úton szakadni kezdett az eső, és ő bőrig ázott. Szaladt, hogy minél előbb visszaérjen és rendbe tehesse magát.
Eközben Sandro épp zuhanyozott a fürdőszobában. Hamarosan készen lett és egy törölközőt vett magára.
Lili sietett a fürdőszobába, és csak későn vette észre, hogy Sandro-ra rányitott.
A férfi elsőre meglepődött, de amint felfogta, hogy Lili áll előtte, megörült neki. A lány zavarba jött a félpucér Sandro láttán, és máris távozni akart, de a férfi nem hagyta.
- Hová mész? - szólt utána. - Csurom víz vagy, maradj és hozd rendbe magad! Én már úgyis végeztem és a szobámban is át tudok öltözni.
Lili kissé félve ment beljebb. Az egy szál törölközőbe csavart Sandro-t még veszélyesebbnek találta, mint ruhában.
Mindkettejük testén még peregtek le a vízcseppek. Persze, a férfinak esze ágában nem volt távozni, sokkal inkább megkörnyékezni Lilit.
A lány megállt a mosdónál, Sandro pedig mögé lépett.
Lili egész testén jóleső borzongás futott végig. Próbált megnyugodni a nagy sietségtől és Sandro közelségétől, de szinte alig kapott levegőt.
- Milyen csodás nap ez a mai! - szólt a férfi finoman közelítve. - Így látni téged... mámorító.
Sandro lágyan félretolta a lány haját, hogy megcsodálhassa nyakának bársonyos bőrét. Lili libabőrös lett az érintésétől. Érezte, ahogy elgyengül tőle, ahogy kezdi egész testével Sandro-t vágyni.
- Vedd le a ruhád! - szólt a férfi.
- Nem... - válaszolt a lány elfúló hangon, de valójában nem ezt akarta mondani.
- Ha belegondolok, hogy csak fel kéne húznom a rövidke szoknyádat...
Lili lélegzete elállt, beleremegett ezekbe a szavakba, Sandro pedig hátulról átölelte őt.
A lány behunyta szemét és átadta magát a férfi ölelésének. Most érezte igazán, hogy valójában mennyire is kívánja őt. Szinte egybeolvadt vele. Tudta, szerelmes Sandro-ba. Még többet akart belőle, és nem érdekelte már semmi.
Sandro érezte ezt, ezért karjaiba vette, de nem a szobába vitte az ágyba, hanem a zuhany alá, majd megnyitotta a csapot, amiből kellemesen szóródott rájuk a víz...
- Itt leszünk együtt, először...! - mondta a lánynak, majd lehúzta válláról a ruhát, hogy levetkőztesse, de Lili finoman továbbra sem hagyta, mást akart, és Sandro tudta mit kell tennie.
- Tudod, elképesztő kis céda vagy! - mondta mosolyogva, majd megfordította Lilit és azt tette, amit mondott, felhúzta a szoknyáját...

9 megjegyzés:

  1. Friss, ropogós 6 perces kiadással van szerencsém olvasni az új részt :)
    Köszönöm :)

    Lassan eljön az ideje a 18+ karikának :D

    Mikor érkezik a folytatás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-D Hihihihi! Na, igen, igyekeztem finoman fogalmazni és szolid képeket készíteni. :-) Ettől tovább nem fogok menni, ízléstelen nem szeretnék lenni, remélem, ezzel sem verem ki a biztosítékot. :-D A folytatáson még gondolkoznom kell, mert több irányba tudnám elvinni a szálat, és még nem döntöttem el melyik volna a legjobb, ezért még várat majd magára a következő rész, bár annyira belemerültem most ebbe is és a simsesbe is, hogy gyorsan folytatnám mindkettőt, csak időm sincs rá elég. Megpróbálom jövő hét végéig összehozni mindkettőt. ;-)

      Törlés
    2. :D

      Mondjuk ahogy izzik a levegő közöttük, várható volt, hogy lesz valami... vagy valami próbálkozás... :)

      Köszi :)

      Törlés
  2. Nahát, nahát, nekem bejött ez a zuhanyzós jelenet. Nem hiányolom a fotót, el tudom képzelni mi történt:-)))))

    Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, abszolút a fantáziára kellett hagynom. ;-) Nagyon örülök, hogy tetszik, már fejben tervezem a megfelelő folytatást! :-)

      Törlés
  3. Nahát ez pikáns lett :)
    Igazából én egy kicsit reménykedtem, hogy Sandro túlzott önbizalma jobban próbára lesz téve :) De persze nem tudhatom, hogy milyen irányba fog kanyarodni ezután a történet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Köszi, Barbidou! Sandro-ból a legjobbat fogja kihozni Lili. :-) Pár nap múlva jövök a folytatással! :-)

      Törlés
  4. Hola, da gusto ver parejas tan románticas.
    El baño es casi real.
    Saludos. Hasta pronto.

    VálaszTörlés